Proclaimer

Informatie op het Kompas Volksgezondheid

GGD Noord- en Oost-Gelderland is verantwoordelijk voor de inhoud van de website Kompas Volksgezondheid. De website is in samenwerking met de regiogemeenten ontwikkeld. Wij proberen de meest recente informatie te vermelden.

Voor een belangrijk deel zijn de gegevens afkomstig uit eigen onderzoek door GGD Noord- en Oost-Gelderland. Dit onderzoek is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en landelijke standaarden.

Daarnaast wordt informatie gebruikt van diverse andere bronnen. De gebruikte bronnen worden op de betreffende pagina genoemd. Ook staan er verwijzingen naar websites van andere organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud en de betrouwbaarheid van deze bronnen en websites ligt bij de makers daarvan.

De informatie op deze websitie is zorgvuldig weergegeven en gecontroleerd. Als u toch nog  onjuistheden of verouderde informatie tegenkomt, krijgen wij graag bericht via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondersteuning, vragen of tips

Een goede interpretatie van de gegevens is belangrijk en tegelijkertijd soms lastig. Wanneer u ondersteuning wenst bij de interpretatie van de gegevens, kunt u dit laten weten via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook tips voor verbetering, wensen of vragen kunt u altijd mailen. U krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

Gebruik van informatie

U mag de informatie van deze website gebruiken voor eigen doeleinden, mits u de bron vermeldt: Kompas Volksgezondheid Noord- en Oost-Gelderland (www.kvnog.nl).